Celler Bàbara Forés Blanc er en vin fremstillet på grøn grenache og en smule Viognier fra deres egne vinmarker. Efter den manuelle høst går druerne gennem en skin-maceration i 24 timer. Når de så er blevet presset, gæres de i 15 dage ved en kontrolleret temperatur på gæringskar af rustfrit stål. Herefter modnes vinen på fade i 3 måneder. Celler Bàbara Forés Blanc er en intens, aromatisk og tør vin. Den har aromaer af frisk hvid frugt med markerede blomsteragtige noter. I munden er den intens og frisk.
Terra Alta
Terra Alta er den vinregion, der ligger sydligst i Catalonien. Området er beskyttet af bjergkæderne Ports de Tortosa-Beseit, Sierra de Pàndols og Sierra de Cavalls og er omgivet af floderne Ebro, Algars og Matarranya og har floden Canaletes til at løbe lige igennem sig. Som den fremragende middelhavns region Terra Alta er, finder vi her den trefoldige symbolik af hvede, vin og oliventræ, der virkelig blomstre i al sin pragt.
Klimaet i Terra Alta bliver påvirket af Middelhavet med indflydelse fra fastlandet. Der er milde efterår, kolde vintre, sene forår og varme somre. Særligt dominerer to vinde: cierzo og garbinade. Cierzo er en kold og tør vind, der kommer fra Aragón, og garbinade er frisk og fugtig brise fra havet. Begge vinde hjælper druerne i Terra Alta til at vedligeholde sundheden og friskheden i planterne. Der er garanti for mange timers sol og aldrig mere regn end 450 liter/m2 om året. Disse forhold giver en betydelig temperatur forskel mellem nat og dag, og det resulterer i en mere balanceret modning af druerne.
Området er særlig kendt for sine hvidvine, men der bliver også lavet virkelig gode rødvine i Terra Alta. Hvidvinene bliver oftest lavet på Grenache (Garnatxa Blanca), og rødvinene bliver lavet på lokale druer, som garnacha. Der er 45 vinhuse, og de producerer tilsammen cirka 19.300.000 liter vin om året.